DEMET AKALIN KONSERİ PAZAR GÜNÜ ALAETTİN KURT STADINDA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Pop Müziğinin başarılı yorumcusu Demet Akalın, 9 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da Alaettin Kurt Stadında konser verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu tarafından düzenlenen dev konsere 20 bini aşkın Gebzelinin katılması bekleniyor.

Kocaeli Giresun dernekler Topluluğu Genel Başkanı Hatem Soysal, Pazar günü düzenlenecek konser öncesi yerel basının temsilcileri ile Salaş Cafe & Restoran’da bir araya geldi.

Giresunlu Dernek Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda 9 Temmuz’da Alaettin Kurt stadında gerçekleşecek müzik şöleni hakkında bilgi veren Genel Başkan Hatem Soysal, yöresel sanatçılarında sahne alacağı programla ilgili yaptığı açıklamada “ Amacımızı kentimizin dinamiklerini bir araya getirerek keyifli bir yaz akşamını hep birlikte yaşamak. Pop müziğinin taçsız kraliçesi Demet Akalın’ın sahne alacağı organizasyonumuzda tüm tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz.”dedi.

TÜM HALKIMIZ ÜCRETSİZ OLARAK DAVETLİDİR.

Genel Başkan Hatem Sosyal açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi.

“ Başta Amerika olmak üzere bir çok ülkedeki hemşerilerimizle ciddi ilişkiler kurarak Giresunlu Dernekler Topluluğumuzun sosyal ve toplumsal farkındalık projeleri yapmasına imkan tanıyoruz. Bildiğiniz gibi bir süre dernek faaliyetlerimizi askıya almıştıK. Yaşanan pandemi süreci ve bu yılın başında hepimizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz. Oradaki yaşamsal ihtiyaçları karşılamaya aralıksız devam ederken bu bölgede de hayatın devam etmesi gerekiyor.

Geleneksel olarak Türk müziğinin dev isimlerini Gebzelilerle buluşturduğumuz konserimizin gerçekleşmesi için ilk olarak Gebze Belediyesini ziyaret ettik. Ama maalesef beklediğimiz katkıyı alamadık. Bazı basın organlarında yer alan Belediye desteği ile düzenlenen konser yorumu asılsız ve yanlıştır. Gebze Belediyesi projemize her hangi bir destek vermedi.  

Pazar günü saat 18.30’da Alaettin Kurt stadında ilk olarak yöresel sanatçılarımızın ardından da Türk Pop Müziğinin dev ismi Demet Akalın’ın sahne alacağı halk konserimiz tamamen ücretsizdir. Bu konuda kendilerinden katkı istediğimiz Büyükşehir belediye Başkanımız Doçent Doktor Tahir Büyükakın’a ilgili birimleri hemen harekete geçirerek bizleri desteklemiş olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım mesaisi uygun olur ve konser organizasyonumuzda kendilerini de ağırlama mutluluğunu yaşarız.

Tüm Gebzelileri, Giresunlu hemşerilerimizi sonbahar ve kışın yorgunluğunu atmak ve doyasıya bir müzik ziyafeti ile dinlenmek için Pazar günü saat 18.30’da Alaettin kurt stadına davet ediyoruz.” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
DEMET AKALIN KONSERİ PAZAR GÜNÜ ALAETTİN KURT STADINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin