GE82E İL OLACAK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ge82e Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Ge82e’nin il olması konusunda hassasiyetini hiç kaybetmeden çağrılarını sürdürüyor.

Türkiye ekonomisinin başkenti, mesai saatlerinde nüfusu 2 milyonu aşan bir kent olan Ge82e’nin Büyükşehir statünde olması gerektiğini kaydeden GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu kentin tüm dinamiklerini GE82E’NİN İL OLMASI konusunda ortak hareket etmeye davet etti.

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Ge82e’nin il olması konusunda tarihi bir sürecin devam ettiğine dikkat çekerek yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. 

“ Bilindiği üzere, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin “Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiyeyi inşa ve ihya etmemiz mümkündür” açıklaması kamuoyunda büyük bir heyecan yaşatmıştır. Kuşkusuz en büyük heyecanı Ge82eliler olarak biz yaşıyoruz.

Çünkü yıllardır il olma hayaliyle yanıp tutuşan biz Ge82eliler, kurulması beklenen 19 il içinde ilk sırada Ge82e’nin olması gerektiğine inanıyoruz.

Kamuoyunun da “Neden Ge82e il olmalı?” sorusunun cevabını çok iyi bildiğine inanıyoruz.

GE82E’NİN GÜCÜ VE BÜYÜKLÜĞÜ TARTIŞILAMAZ

Bugün Ge82e, çevresindeki Darıca, Çayırova ve Dilovası, nüfus bakımından kamuoyunda il olacakları dile getirilen 24 ilçeden kat be kat büyüktür.

Bölgemizin ekonomik büyüklüğü, kıyas bile kabul etmeyecek kadar büyüktür.

Alt yapısı, üst yapısı, ulaşım ağları, idari yönetim becerisi vb. konularda da Ge82emiz, il olmayı kesinlikle hak ediyor,

En önemli çağrımız Türkiye Yüzyılının mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve “100 İl” projesini dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye dir. Ge82e’nin Cumhuriyetin 100.yılında halen yaşamak zorunda olduğu kentsel, toplumsal ve yaşamsal sorunların tek çözümü il olmaktır. Artık kronikleşen bu sorunları 40 kilometre öteden yöneterek çözmek imkansızdır. Yerinden yönetimin esası ile kentimizin ve halkımızın, ticaret erbapları mızın, sanayicilerimizin, üretenlerimizin, tüccarlarımızın yaşadığı sorunların yeğane çözüm noktası il olmaktan geçmektedir.

Bugün nüfusu, ekonomisi, alt yapısı, üst yapısı ve idari yapısıyla Türkiye’nin 100. yılına yakışır bir ilçe, il olacaksa o da kuşkusuz Ge82e’dir.

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 100.YILINDA GE82E’YE İL OLMAK YAKIŞIR

Ge82e Ticaret Odası olarak birlikte hareket ederek, sosyal medyayı doğru ve iyi kullanarak, Ge82e’nin il olmasını sağlayacağımıza inanıyoruz.

Zamanımız kısa ancak gücümüz büyüktür.

Bu büyük gücü harekete geçirerek birlikte başarmamız işten bile değildir.

Unutmayalım ki, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında Ge82e’ye de il olmak yakışır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
GE82E İL OLACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin