ÜMİT ÖZDAĞ, GEBZE’YE GELİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, 9 Mart Cumartesi günü Kocaeli’ye seçim çalışmalarına katılmak üzere geliyor. Bu önemli ziyaret kapsamında Özdağ, Gebze’ye gelerek, birtakım ziyaretler gerçekleştirecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 9 Mart Cumartesi günü Kocaeli’ye geliyor. Özdağ, seçim çalışmalarına katılacak.

9 MART’TA KOCAELİ’DE

31 Mart Yerel Seçimlere az bir süre kala siyasi arenada hareketlilik yaşanıyor. Şehirleri gezen genel başkanlar arasında bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 9 Mart Cumartesi günü Kocaeli’ye gelecek. Kocaeli’ye gelecek olan Ümit Özdağ burada seçim çalışmalarına katılacak. Önce, Gebze’ye gelecek ve Gebze’de seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra partililer ve sevenleri tarafından Gebze Kent Meydanı’nda coşkuyla ve meşaleler eşliğinde karşılanacak. Özdağ ziyaretinde Eski ve Yeni Çarşı’daki esnaflarla buluşacak. Ümit Özdağ’a Gebze Belediye Başkan adayı Koray Topçu ile ilçe yöneticileri eşlik edecekler. Özdağ, gerçekleştireceği ziyaretler ile belediye başkan adayına destek isteyecek. Özdağ ,Gebze’den sonra batı yakası ziyaretlerini noktalayacak. 

“GEBZE’YE ZAFER GELECEK”

Özdağ’ın ziyaretine dair açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Topçu, “Genel Başkan’ın Gebze’yi ziyaret edecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız. Gebze’ye Zafer gelecek” açıklamalarında bulundu. 

“PARTİ TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara da, Özdağ’ın ziyaretine dair yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın ziyaretinin eksiksiz olması için ilçe örgütü olarak son derece titiz bir çalışma yürütüyoruz. Günlerdir gece gündüz çalışmalarını sürdüren parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
ÜMİT ÖZDAĞ, GEBZE’YE GELİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin