ŞENAY DURAN OKULLARI “ FİNLANDİYA EĞİTİM MODELİ”Nİ UYGULAYACAK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en gelişmiş ve başarılı eğitim sistemi olarak kabul edilen FİNLANDİYA modeli gelecek sezon ŞENAY DURAN OKULLARINDA uygulanacak.

FİNLANDİYA eğitim modelini uygulayan okulların başında gelen İstanbul Acibadem’de kurulu bulunan FİİN KOLEJİ, dünyanın en başarılı 10 öğretmeni arasında gösterilen Maarnit Rossi’yi konuk etti.

Rossi’nin Finlandiya eğitim sistemi ile ilgili 2 gün boyunca verdiği eğitim seminerine Şenay Duran Okullarının sahibi Şenay Duran ve okul müdürü Murat Demirci’de katıldı.

Eğitim alanında yatırımları ile dikkat çeken iş kadını Şenay Duran, 2 gün süren seminerin sonrasında Maarnit Rossi’yi Darıca’ya davet etti. 

Şenay Duran Okulları’nın genç ve başarılı müdürü Murat Demirci seminer sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

“ Dünyanın en başarılı eğitim modeli olarak kabul edilen FİNLANDİYA eğitimi ile ilgili temel bilgilere sahip olmak için bu seminere katıldık. Semineri takip ederken büyük keyif aldık. Modelin Türk eğitimcilerine ve Türk öğrencilere uygulanmasında izlenmesi gereken metodları not aldık. Çok verimli ve başarılı bir seminer oldu. Hedefimiz Finlandiya Eğitim Modelini Şenay Duran Okullarında gelecek yıldan itibaren uygulayabilmek. Bu konuda alt yapı çalışmalarımıza şimdiden başladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı dünyanın en gelişmiş ve başarılı eğitim sistemi ile buluşturarak farkımızı ortaya koyacağız. Sayın Rossi’yi Darıca’ya davet ettik. Umarım böyle başarılı bir öğretmeni ilçemizde ve okulumuzda konuk etme mutluluğunu da yaşayacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
ŞENAY DURAN OKULLARI “ FİNLANDİYA EĞİTİM MODELİ”Nİ UYGULAYACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin