Sahillerde 546 kişi boğulmaktan kurtarıldı

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi bir aylık süreçte 546 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor. KOSKEM, 16 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında 546 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

1 AYDA 546 KİŞİ KURTARILDI

İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdürlüğü’ne bağlı KOSKEM, sahillerde cankurtaranlık hizmeti veriyor. Ekipler hafta sonu da dahil olmak üzere her gün sahillerde görev yapıyor. Havaların aşırı ısınması nedeniyle en yoğun günlerini geçiren sahillerde Cebeci’de 212, Kovanağzı’nda 20, Kumcağızda 137, Miço Plajında 9, Kerpe’de 33, Sarısu’da 8, Seyrekte 25, Bağırganlı’da 37, Karamürsel bölgesi 27, Darıca Bölgesi 18 ve Bayramoğlu sahilinde 20 kişi olmak üzere toplam 546 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Sahillerde 546 kişi boğulmaktan kurtarıldı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.