Dilovası’nda kurulu Makine İhtisas OSB Halı Saha Tesisleri, yenilenerek, büyüyüp, gelişerek yeniden hizmete açıldı. Sağanak yağmur ve olumsuz hava koşullarına rağmen açılış etkinliğine katılım yoğun oldu.
Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu’nun ev sahipliğini yaptığı açılış törenine, Gebze Ticaret Odası Başkanı ve Başkan Adayı Abdurrahman Aslantaş, A Spor Yorumcusu ve Efsane Teknik Adam Güvenç Kurtar, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Aslan, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz, Dilovası Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Gebze Gazetciler Cemiyet Başkanı Levent Altun, TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, Yöneticiler Ahmet Oğuz, Sabiha Toprak, Barış Dursun, Gebze Belediyesi Spor Müdürü Hacı Key, Darıca Spor Müdürü Bayram Özbaş, Basın Yayın Müdürü Selçuk Koç, Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Azim Uysal ve Mehmet Dinç, Eğitimci Hasan Akgün, OSB Bölge Müdürü Gökhan Çelik, Fabrika Yöneticileri ve çok sayıda spor sever katıldı.
HALI SAHAYA TAM PUAN
Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan kasırga da çökme meydana gelen Makine İhtisas OSB Halı Saha Tesisleri, 8 ay sonra yenilenerek, hizmete açıldı. 30*50 ebadında 14 kişinin rahatlıkla oynayabildiği halı saha zemini yenilenirken, rüzgar ve olumsuz hava koşullarına göre de sağlam bir yapıya kazandırıldı. 300 kişi kapesiteli tribünü ve 4 soyunma odası ile Halı Saha Bölgenin en kaliteli tesisleri arasında yerini aldı. Darıca GB ve Kocaelispor’da teknik adamlık yapan, A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar, tesisin zemin ve yapısına övgüler yağdırarak, profesyonel takımların bile rahatlıkla idman yapabileceği bir zemin olduğunu dile getirdi. İşletmeciliğini Caner Pesen’in yapacağı halı saha tesislerine spor severlerden de beğeni geldi.
SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ
Halı Saha Tesisleri’nin açılışına ev sahipliği yapan Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek, “Atamızın ‘sağlam kafa sağlam vücuttu bulunur’ sözü ışığında herkesin spor yapmasını ve sağlıklı yaşam sürmesine isteriz. Bunun içinde OSB sınırlarında geniş bir alanı spor için ayırdık. Yenilenen halı sahamızın tüm eksikleri giderilmiş, güzel bir zemin ve güzel bir tesis haline gelmiş, İnşallah sakatlıkların olmadığı güzel etkinliklere hizmet eder” dedi. Açılış kurdelesini etkinliğe katılan protokol hep birlikte keserken, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Açılış sonrası katılımcılara döner ve cağ kebap ikramında bulunuldu.
ŞAMPİYONLARIN MAÇI NEFES KESTİ
Süper Kupa’da Parsan’ın
Geçtiğimiz sezon Makine İhtisas OSB’de düzenlenen turnuvanın iki şampiyonu Parsan ile Friterm, yeni sezon öncesi süper kupada kozlarını paylaştı. Suat’ın yıldızlaştığı maçta Parsan 5-3 kazanarak, ilk süper kupa şampiyonu oldu.
Makine İhtisas OSB Halı Saha Tesisleri açılış töreni sonrasında oynanan süper kupa maçında, şampiyonluk grubu şampiyonu Parsan ile Kupa2 Şampiyonu Friterm karşı karşıya geldi. Ömer Kocabey’in yönettiği maçta Parsan ilk yarıda fırtına gibi esti., 3-0 gibi net skoru da bulan Parsan, ikinci yarıda Friterm’in gollerine engel olamadı. Maç bir ara tek farka kadar inerken, Parsan kalitesini ve tecrübesini konuşturarak, ilk süper kupanın sahibi oldu. Şampiyon kupasını Makine İhtisas OSB Bölge Müdürü Gökhan Çelik’in elinden alırken, karşılaşma Saka TV’den canlı anlatımla yayınlandı. Makine İhtisas OSB’de 3. Geleneksel Futbol Turnuvası 1 Ekim Çarşamba günü start alıyor. Ve turnuva maçları www.eforahalisaha.com adresinden yayınlanacak.







