1. Haberler
  2. Asayiş
  3. KARASU, ”Hazırlıklar Tamam” Dedi.

KARASU, ”Hazırlıklar Tamam” Dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 30 Haziran Pazar Günü Gebze’de gerçekleştireceği ‘Geçinemiyoruz Mitingi’ ile ilgili olarak bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu mitinge 50 bin kişinin katılmasını beklediklerini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 30 Haziran Pazar Günü Gebze’de gerçekleştireceği ‘Geçinemiyoruz Mitingi’ ile ilgili olarak bugün Gebze Happy İnn Otel’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş katıldı.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan mitinge 50 bin katılım olmasını beklediklerini ifade ederek CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, “Miting alanını hepiniz biliyorsunuz. Mitingimize 50 bin gibi bir katılık olmasını bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
KARASU, ”Hazırlıklar Tamam” Dedi.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin