1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gebze ekipleri Defne’de çalışmalarını sürdürüyor

Gebze ekipleri Defne’de çalışmalarını sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze Belediyesi ekiplerinin, deprem bölgesi Defne’de çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen 11 ilde depremin yaraları sarılmaya devam ederken, Gebze Belediyesi ekipleri de Hatay’ın Defne ilçesinde çalışmalara destek oluyor.

 İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesinin ardından depremin 2. günü teçhizat, ekipman, araç filosu ve personellerle birlikte Hatay’ın Defne ilçesine geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki çalışmaları koordine ediyor. Defne ilçesinde Gebze’de toplanan ve bölgeye ulaştırılan erzak ve yardımların depremzedelere AFAD koordinesinde ulaştırmak başta olmak üzere çöplerin toplanması, mahalle, sokak ve caddelerin temizlenmesinin yanı sıra salgın hastalıklara karşı ilaçlama çalışması yapan Gebze Belediyesi’ne bağlı ekipler ayrıca enkazdan kurtarılan patili canlar olmak üzere bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavilerini de gerçekleştiriyor. Gebze Belediyesi 80’i aşkın araç, teçhizat ve 100 aşkın personelle depremden olumsuz etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde belirlenen program dahilinde belediyecilik çalışmalarını sürdürecek. 

0
be_endim
beğendim
0
be_enmedim
beğenmedim
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
k_zg_n
kızgın
0
_ok_k_zg_n
çok kızgın
Gebze ekipleri Defne’de çalışmalarını sürdürüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin