Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Mezunları Başarılarını Anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun girişimciler, yeni nesil ile buluştu.

Spor bilimleri fakültesi mezunları başarılarını öğrencilere anlattı, tavsiyelerde bulundu. Düzce Üniversitesi spor bilimleri fakültesi spor yöneticiliği bölümünü bitiren Emre Çek, Uşakta kick boks ve fitness spor kulübünü açtığını, zorluklarını ve ilerdeki hayallerinin bi kısmını başarılarını öğrencilere anlattı.

Sakarya Hendekte yaşayan Serhat Mete ise Düzce üniversitesi yöneticilik bölümünü bitirdi. Yöneticilik okurken aynı anda çalıştığını okulu bitirdikten sonra çalışmaya devam ettiğini bir süre sonra salonu devraldığını ve kendi ekibini oluşturmaya başladığını anlattı.

Spor yöneticiliği bölümü okuyan aynı zamanda formasyon eğitimi alan Uğur Özden Düzce de belli takımlarda antrenörlük yapmıştır. Düzce deki spor tesislerinin yetersizliğini anlatıp sporcuların daha iyi imkanlarla antrenman yapılması için uğraştığını, zorlu şartlardan geçtiğini, asla pes etmediğini, her ne kadar pandemi de olsa savaşmayı ve hedeflerinden vazgeçmemeyi öğrendiğini, şu anda ise Düzce merkez Ayyıldız Spor Kulübünü kurduğunu anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Mezunları Başarılarını Anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin