Dolunay Temizlik’ten görkemli açılış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğdem Hanım’ın sahibi olduğu Dolunay Temizlik gerçekleştirilen görkemli ve coşkulu bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Çiğdem Hanım’ın sahibi olduğu ve Gebze Beylikbağı Mahallesi Sakarya Caddesi No: 5/B (Bağdat Camii karşısı) adresinde bulunan Dolunay Temizlik dün gerçekleştirilen görkemli ve coşkulu bir açılışla hizmete girdi. Dolunay Temizlik olarak hizmete girmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını ifade eden Çiğdem Hanım, “Dolunay Temizlik olarak hizmete girerek bölgenin büyük bir eksikliğini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ev, ofis, inşaat sonrası, yat, merdiven, dış cephe, okul, hastane gibi temizlik gerektiren her yerde deneyimli ve uzman ekiplerimizle birlikte temizlik hizmeti veriyoruz. Dolunay Temizlik olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizler için büyük önem teşkil ediyor. Müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak için işimizi titizlikle yapıyoruz. Firmamızın misyonu ve vizyonu bu temelde oluşturarak emin adımlarla temizlik sektöründe öncü bir kuruluş olacağımıza inancım tamdır. Bu vesilesiyle firmamızın açılışına katılan ve açılışa katılamayarak mesaj gönderen tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Dolunay Temizlik’ten görkemli açılış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin