1. Haberler
  2. Genel
  3. Büyükşehir’den yüzde 50 hibeli meyve fidanı

Büyükşehir’den yüzde 50 hibeli meyve fidanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir, “Meyveciliği Geliştirme Projesi” kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği sağlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince katma değeri yüksek ürünler yetiştirmeye teşvik ettiği çiftçilerin gelir düzeyini artırmak ve tarımsal kalkınmaya destek sağlamak amacıyla başlatılan “Meyveciliği Geliştirme Projesi” kapsamında, üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği verecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, büyük önem verdiği kırsal kalkınma hamleleriyle çiftçilere her zaman destek vererek, onların yanında olmaya devam ediyor.  Kocaeli genelinde yürütülen, “Meyveciliği Geliştirme Projesi” çerçevesinde çiftçilere yüzde 50 hibeli meyve fidanı desteği sağlanacak.

BAŞVURUDA SON GÜN 21 KASIM SALI

Yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanı desteği için talepler alınmaya başlandı. Destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin, güncel Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgeleriyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne 21 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekiyor. Üreticiler, en az 1 dekar ve üzeri bahçe kurulumu için fidan desteğinden yararlanabilecek.

0
be_endim
beğendim
0
be_enmedim
beğenmedim
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
k_zg_n
kızgın
0
_ok_k_zg_n
çok kızgın
Büyükşehir’den yüzde 50 hibeli meyve fidanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin