“BEYLİKBAĞI SÜRPRİZ YAPACAK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Gebze birinci sıra meclis üyesi adayı ve Beylikbağı’nın sevilen esnaflarından Ramazan Güngör, Gebze seçimlerinin kilit noktası Beylikbağı’nın bu seçimlerde farklı bir sonuç beklediğini ifade ederek; “Herkes sürprize hazır olsun” dedi.

Yıllardır Beylikbağı’nda yaşayan ve Beylikbağı bölgesinin sevilen esnaflarından bir ailenin çocuğu olan Güngör, gittiği her yerde çok farklı söylemlerle karşılaştığını söyledi. Beylikbağı’nın her seçimde kilit rol oynadığını söyleyen Güngör, “Özellikle bu seçimde bölgede yaşayan vatandaşların çok şikayetçi olduğunu görüyoruz. Emekli şikayetçi, esnaf şikayetçi, çalışan şikayetçi ise burada ciddi bir sorun var demektir. Özellikle zamlar ve hayat pahalılığı en çok bölgede yaşayan dar gelirli vatandaşları mağdur ediyor. Buradan ayrıca şu sonucu da çıkartabiliriz, Beylikbağı da şikayet etmeye başladı ise tüm Türkiye’de şikayetler artıyor demektir” diye konuştu. Beylikbağı doğumlu ve Giresunlu bir ailenin çocuğu olduğunu da ifade eden Güngör, “Olaylara bölgesel olarak bakan çok sayıda çevre sakini bize açık destek vereceğini ifade ediyor. Saadet Partisi bölgeyi her zaman önemsemiştir, bu kez bunu birinci sırayı bize vererek daha da pekiştirdi. Biz de bölgenin sorunlarına yaşayarak şahit oluyoruz. Meclise girdiğimiz takdirde Gebze’nin ve bölgenin sesi olacağız. Ancak bizim meclise girmemiz yeterli olmaz. Gebze belediye meclisinde güçlü bir Saadet Partisi olmalı” diye konuştu.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
“BEYLİKBAĞI SÜRPRİZ YAPACAK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin