ADAYLIĞIM BENİM İÇİN GURUR VESİLESİ OLDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Hatice Uludağ, Pazar günü yapılacak seçimler öncesi yazılı bir açıklama yayınladı.

Seçim çalışmalarını değerlendiren MHP geçmiş dönem Gebze KAÇEP Başkanı ve Cumhur İttifakı Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Hatice Uludağ, yaptığı açıklamada adaylık görevini kendisine tevdi eden parti büyüklerine ve kendisini seçim çalışmalarında bir an olsun yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Uludağ açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“ Yerel seçimler çalışmalarımız süresince halkımızın, liderimiz Devlet Bahçeli Beye, Partimize ve Cumhur ittifakına göstermiş olduğu ilgi , duyduğu güven bizleri oldukça memnun etti. Halkımızın teveccühü saha çalışmalarımızda bizlere heyecan ve moral oldu.

Süreç boyunca, Gebzemizin her mahallesinde ev ziyaretleri, ev toplantıları, iftarlar, çay sohbetleri, ahde vefa ziyaretleri yaptık. Esnaflarımızı ziyaret ettik, çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamaya özen gösterdik.

Bizim için vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve güvenliği her şeyden önceliklidir.

Çünkü milletimiz huzursuz ve memnuniyetsizse geleceğe umutla bakılamaz.

En büyük arzumuz milletimizi her açıdan layık olduğu şekilde temsil etmek,  hak ettiği gelişmişlik seviyelerine çıkarmak, sorunlarını kökten çözebilmektir.

Her insanımızın beklentilerini karşılamak; dik baş, tok karın, mutlu yarına ulaşmaktır. Gebze Belediyesi Meclis Üyesi adayı olarak gittiğimiz her noktada Gebzelilerle her buluşmamızda Cumhur ittifakı olarak büyük bir ilgi ve destek gördük. İnşallah Pazar günü sandıktan çıkarak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile beni böylesi bir sorumluluğa layık gören MHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş ve İlçe Başkanımız Sayın Ali Yalsız Beye teşekkürlerimi arz ediyorum.

Meclis Üyesi Adaylığımı ömrüm boyunca bir şeref madalyası olarak taşıyacağım. Halkımızın teveccühü ile göreve başlayacağımız ilk günden itibaren tüm gayretimle partimin, teşkilatımın, Cumhur ittifakının ve Gebzeli hemşerilerimizin güvenine layık olmak için çalışacağım.

Son olarak gayret bizden tevfik Allah’tandır. Rabbim bizleri ve milletimizi mahcup etmesin.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve demokrasimize mümtaz sonuçlar getirmesini özellikle diliyor, aziz vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
ADAYLIĞIM BENİM İÇİN GURUR VESİLESİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin