“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutluyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Çiler, “23 Nisan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescil edildiği gündür” dedi.

Dünyada çocuklara armağan edilen başka bir bayram olmadığına değinen Çiler, “23 Nisan eşsiz bir bayramdır, dünyada çocuklara armağan edilen başka bir bayram yoktur. Bizim en büyük değerlerimizden biridir 23 Nisan” dedi. Mesajında Çiler, “Ulusal egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. “Büyük Millet Meclisinin açılışı ile; 23 Nisan 1921’de Milli Bayram olarak kutlanmasına karar verilen ve 23 Nisan 1929 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk çocuklarına armağan ettiği ; 1979 yılında ilk olarak 6 ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşınarak, dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olduğumuz; sevgi, barış, dostluk, kardeşlik gibi bir çok değere açılan kapı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza güveninin en güzel göstergesidir” diyen Çiler, “Atatürk’ün izinde aydın bir neslin yetişmesi en büyük dileğimizdir” dedi.
Ulusal Kurtuluş Savaşımızın örnek bir mücadele olduğunu vurgulayan Çiler; “Ulusal Kurtuluş Savaşımız ve  Gazi Meclisimizin duruşu tüm dünyaya örnek olmuştur” dedi.
CHP’li Çiler açıklamasına; “23 Nisan, Ulusal egemenliği çocuklarımızın coşkusuyla kutladığımız en büyük bayramlarımızdandır. Bıraktığı eserleriyle gönüllerimizde yaşayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu aziz vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha özlem, saygı ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!” diyerek mesajına son verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutluyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin