1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Karamürsel’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri düzenlendi

Karamürsel’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri düzenlendi

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın talimatıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ konulu seminer verildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Seminerine Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilgutay Bağdat, Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kök, Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi, İstanbul Barosu Avukatı Esin İzel Uysal konuşmacı olarak katıldığı seminerde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” hakkında bilgiler verdi. Katılımcılarla birlikte soru cevap şeklinde gerçekleştirilen seminere katılanlar Avukat Esin İzel Uysal, kadına yönelik şiddetin hukuki boyutları, mağdurların hakları, devletin sorumlulukları ve şiddetle mücadelede sivil toplumun rolü üzerine önemli bilgiler aktardı.Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilgutay Bağdat, katılımcılara ve Avukat Esin İzel Uysal’a teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu ve seminer sona erdi.

0
be_endim
beğendim
0
be_enmedim
beğenmedim
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
k_zg_n
kızgın
0
_ok_k_zg_n
çok kızgın
Karamürsel’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri düzenlendi
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin