Bayram ve Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği Yöneticileri ile sohbet ederek Kocaeli Gebze ve Beylikbağı Bölgesindeki sıkıntılar ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret sırasında tesadüf eden Beylikbağı Bölge Muhtarlarından, Beylikbağı Mahallesi Muhtarı Mesut Akbayrak ve Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın da sohbete katılmasıyla bölgenin konuları ve sorunları konuşuldu.
Sohbet arasında Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bayram, Serap ÇAKIR hanımefendiye siyaset ötesinde bizim geçmişten bir abi kardeş diyaloğumuz vardır, kendisine başarılar diliyorum demesi karşılığında: ÇAKIR, hanımefendi çok doğru olduğunu belirterek ilk dernek ziyaretini buraya yaptık bunun nedeni Hamdi Bayram Başkanımızın bizde ayrı bir yeri olduğudur diyerek bundan sonra Kocaeli siyasetinde daha heyecanlı günler yaşanacağını belirterek çalışmalarının Gebze ve Beylikbağı Bölgesinde daha da önem arz ettiğini belirtti.
ÇAKIR, ayrıca 19 Nisan 2022 tarihinde Kocaeli’yi ziyaret edecek olan Genel Başkanları Sayın Ahmet Davutoğlu’nun programına Kocaeli Keşaplılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sayın Hamdi Bayram nezdinde bütün Keşaplıları ve bölge halkını davet ettiklerini belirttiler.